fbpx

iMarketing

Chisinau Moldova, 2020

Aruncă o privire la cum am început.

Compania iMarketing a luat naștere acum 2 ani, având în spate un grup de tineri ambițioși, cu vise și țeluri mărețe, cu o idee fixă de a ajuta afacerile autohtone și, nu numai, să facă un pas înainte către lumea digitală. În timp, ne-am consolidat echipa, devenind astfel oameni maturi, siguri pe sine și orientați către performanță.

La baza reușitelor noastre stau nopțile nedormite, munca și perseverența. Încet, dar sigur, am ajuns să identificăm canalele potrivite de promovare pentru clienții noștri, astfel încât succesul lor este și succesul nostru.

De-a lungul celor 2 ani de activitate, ne-am concentrat și asupra educării publicului larg despre importanța și necesitatea marketingului de calitate pentru a deveni un brand recognoscibil, respectat și iubit.

Noi avem grijă de imaginea afacerii tale

Combinând creativitatea, profesionalismul și cunoștințele din sfera marketingului digital reușim să promovăm povestea afacerii tale pentru a genera clienți fideli și audiență activă

Management

Te ajutăm la planificarea și gestionarea activității tale în mediul online

Financial advices

Beneficiază de sfaturilor specialiștilor noștri pentru a obține rezultate vizibile

Market analysis

Efectuăm analiza pieții, pentru ca tu să fii cu un pas înaintea concurenților

Abilitățile și expertiza noastră

Compania Imarketing este o agenție specializată în crearea și implementarea strategiilor de automatizare a marketingului online. Lucrăm ca o extensie a echipei tale, ținând cont de solicitările clienților noștri prin păstrarea unei comunicări excelente și transparente.

Branding
96%
Design
81%
Copywriting
95%
Strategii de marketing
89%